Asztalfoglalás | 1036 Budapest, Nagyszombat utca 3. | Tel: +361 631 3624

Stelázsi őszi ajánlatok: biztonsággal, finom falatokkal és naturális borokkal várunk!

Ráadásban: minden megvásárolt 5 főétel mellé 1 üveg ajándék Kúcs Gyula Irsai Olivér, Chardonnay, Frankonéró Rosé, vagy Portugieser üveg bort választhatsz. A bor mellé továbbá 1 üveg szódát szolgálunk fel, amennyiben fröccsöznétek. Asztalfoglalás >>

Galéria

7502313
7502264
RAE6843
7502281
RAE6682
RAE6865
RAE6985
7500534
7500578
RAE6731
7500540
7500597
7500840
7502274
7500687
7502239
7500699
RAE6724
7500583
7500766
7500506
7500948
RAE6773
7500814
RAE6926
RAE6882
7500892
RAE6632
7502258

Asztalfoglalás (kattints ide)

Címünk: 1036 Budapest, Nagyszombat u. 3. (Térkép)
Nyitva: minden nap 11.30 - 22 óráig
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, bármilyen típusú Szép kártya, Erzsébet utalvány

"Éléskamránk legjava, barátsággal tálalva"

Értékelj minket!

A Stelázsi Étterem megújult!

Stelázsi BORbutik webshop

Éttermünkben eddig az éttermi fogyasztáson kívül pinceáron haza is vihetted a borokat. Mostantól házhoz is szállítjuk Neked, méghozzá olyan áron, mintha a borospincében vásároltad volna. :)

Pinceáron Óbuda

Ugyanúgy ahogy eddig, amikor nálunk jársz, megvásárolhatod borainkat hazavitelre is. 

Rendezvény ajánlat a Stelázsiban

Ünnepeld meg sikereid Kollegáiddal vagy akár Családoddal együtt! Erre a legjobb helyszín nem más, mint a Stelázsi Étterem.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél témák: borvacsorák, események, hírek és megújulás. Nem küldünk szükségtelen reklámot, és maximum havonta egy levelet kézbesítünk e-mail címedre. Az adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk! Partnerünk a hírlevél adatok biztonságossá tételében: Salesautopilot

Elismerésünk

TOP 10 vendéglő Budapesten - a Magyar Konyha TOP10 Gasztrokalauz Budapest 2019/2020-as kiadványa alapján ;)

  • 2019 © Stelázsi Étterem Kft.

  • Kedvezményeink nem összevonhatóak.

  • Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER

A Stelázsi Étterem a Kés-Villa-Buda társulás tagja.

A Kés. Villa. Buda. célja, hogy összefogja az akár némiképp eltérő stílusú, de alapvetően az 1900-as évek eleji budai vendéglátás éttermi működése, filozófiája mentén gondolkodó helyeket. És szövetségbe rendezze őket. Tovább részletek >>