A kosár üres

Kötetlen borkóstoló estek a Stelázsiban

Júliustól minden héten, csütörtöktöl szombatig minden harmadik pohár- és üveg bor a Stelázsi ajándéka!

akció kezdete: 2021. július 1.

Az ajándék ekkor jár: minden héten csütörtök és szombat között, este 17-22 óra közötti foglalások esetén. Személyenként minimum egy főétel rendelése esetén, minden harmadik pohár, vagy üveg kézműves bor a mi ajándékunk (a legalacsonyabb árú tétel az ajándék).

A "kishétvégi" (csütörtök-péntek) és a hétvégi napon (szombat) esténként, vendégeinknek alkalmuk nyílik a bővebb borkóstolgatásra: körülbelül 100 féle naturális borunkból szemezgethettek!A Stelázsi egyedisége, a nagyis fogások újragondolásán túl, az egyedi naturális borkínálat, 100 féle borkülönlegességet tartunk polcon.

Amennyiben egy jó hangulatú vacsorán vennél részt finom falatokkal, jó beszélgetésekkel és még kiváló minőségű kézműves borokat is fogyasztanál hozzá,  foglalj asztalt még ma!

A törzsvendégeink szerint is, a Stelázsi Étteremben a barátságos és vendégközpontú vendéglátás nem csak egy divatos szó, hanem a szakmánk, életünk és igazi  odaadásunk a Vendég felé.

Tehát az ajánlatunk: gyere el hozzánk csütörtök-péntek-szombati napon, és minden harmadik pohár, vagy üveg naturális bor a Stelázsi ajándéka!

Asztalfoglalás

"Éléskamránk legjava, barátsággal tálalva"

Értékelj minket!

A Stelázsi Étterem megújult!

Stelázsi BORbutik webshop

Éttermünkben eddig az éttermi fogyasztáson kívül pinceáron haza is vihetted a borokat. Mostantól házhoz is szállítjuk Neked, méghozzá olyan áron, mintha a borospincében vásároltad volna. :)

Pinceáron Óbuda

Ugyanúgy ahogy eddig, amikor nálunk jársz, megvásárolhatod borainkat hazavitelre is. 

Rendezvény ajánlat a Stelázsiban

Ünnepeld meg sikereid Kollegáiddal vagy akár Családoddal együtt! Erre a legjobb helyszín nem más, mint a Stelázsi Étterem.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél témák: borvacsorák, események, hírek és megújulás. Nem küldünk szükségtelen reklámot, és maximum havonta egy levelet kézbesítünk e-mail címedre. Az adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk! Partnerünk a hírlevél adatok biztonságossá tételében: Salesautopilot

Elismerésünk

TOP 10 vendéglő Budapesten - a Magyar Konyha TOP10 Gasztrokalauz Budapest 2019/2020-as kiadványa alapján ;)

  • 2019 © Stelázsi Étterem Kft.

  • Kedvezményeink nem összevonhatóak.

  • Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER

A Stelázsi Étterem a Kés-Villa-Buda társulás tagja.

A Kés. Villa. Buda. célja, hogy összefogja az akár némiképp eltérő stílusú, de alapvetően az 1900-as évek eleji budai vendéglátás éttermi működése, filozófiája mentén gondolkodó helyeket. És szövetségbe rendezze őket. Tovább részletek >>