Asztalfoglalás | 1036 Budapest, Nagyszombat utca 3. | Tel: +361 631 3624

A kosár üres

Obzidian Tokaji Aszú 6 puttonyos

op-as13
9 990 Ft

Közepes intenzitású aranysárga szín. A pohárban megforgatva, annak falán megkapaszkodik és alig akar lejönni. Illatában az aszúszemek különleges aromája jut érvényre, sárgabarack jam és citrusfélék támogatásával. Kóstolva édes, savai szép lendülettel közlekednek, teste krémes érzet?, de nem esik túlzásba. Édessége és krémes jellege remek harmóniában mutatkoznak, az ízek fellépését?l egészen a korty utolsó másodpercéig. Ízében az aszúszemek mazsolás áthallású aromája és különböz? aszaltgyümölcsök parádéznak. Utóíze hosszú, percekig megmarad a bor lenyelése után is: a kóstolás élménye minden szempontból teljes!

"Éléskamránk legjava, barátsággal tálalva"

Értékelj minket!

A Stelázsi Étterem megújult!

Borvacsora ☆ bármikor ☆

A Privát Borvacsora élményünk a legapróbb részletekig a Ti ízlésetekre lett szabva.

Helyi kistermelök kincsei

Nem csupán a borok különleges világába kívánunk betekintést adni a Stelázsiban, hanem egyben a helyi kistermelők munkáját és termékeit is bemutatni.

Rendezvény ajánlat a Stelázsiban

Ünnepeld meg sikereid Kollegáiddal vagy akár Családoddal együtt! Erre a legjobb helyszín nem más, mint a Stelázsi Étterem.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél témák: borvacsorák, események, hírek és megújulás. Nem küldünk szükségtelen reklámot, és maximum havonta egy levelet kézbesítünk e-mail címedre. Az adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk! Partnerünk a hírlevél adatok biztonságossá tételében: Salesautopilot

Elismerésünk

TOP 10 vendéglő Budapesten - a Magyar Konyha TOP10 Gasztrokalauz Budapest 2019/2020-as kiadványa alapján ;)

  • 2019 © Stelázsi Étterem Kft.

  • 1036 Budapest, Nagyszombat utca 3. 

  • Kedvezményeink nem összevonhatóak.

  • Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER