A kosár üres

IVÁNYI ZSÓFIA VILLÁNYI HÁRSLEVELŰ

20210218_173954
2 990 Ft

Igazi csodabogár ez a Hárslevelű. A legtöbb olyan 'erénnyel' rendelkezik, amit általában megtagadunk fehérbor összefüggésben. Mély borostyán sárga szín. Az illat azonban rácáfol a látvány által okozott sokkra: aszalt sárgabarack, gyanta, dió, illetve mazsola szökik az orrba. Kóstolva száraz, savai kellemesen kerekednek, teste húsos, krémes érzetű. Ízében folytatódik az aszalt gyümölcsös aroma kavalkád, sok-sok fűszer társaságában. Nehéz kategorizálni ezt a bort. Valahol a fehérboron túl, egy olyan szinten helyezkedik el, amit még én sem tudtam megfogalmazni. 13-14°C-on fogyasztva sertésből, fehér- és barna húsú szárnyasokból készített fogásokhoz, marhahúsra épülő ragus ételekhez, valamint gomba alapú étkekhez ajánlom kísérőként.

"Éléskamránk legjava, barátsággal tálalva"

Értékelj minket!

A Stelázsi Étterem megújult!

Stelázsi BORbutik webshop

Éttermünkben eddig az éttermi fogyasztáson kívül pinceáron haza is vihetted a borokat. Mostantól házhoz is szállítjuk Neked, méghozzá olyan áron, mintha a borospincében vásároltad volna. :)

Pinceáron Óbuda

Ugyanúgy ahogy eddig, amikor nálunk jársz, megvásárolhatod borainkat hazavitelre is. 

Rendezvény ajánlat a Stelázsiban

Ünnepeld meg sikereid Kollegáiddal vagy akár Családoddal együtt! Erre a legjobb helyszín nem más, mint a Stelázsi Étterem.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél témák: borvacsorák, események, hírek és megújulás. Nem küldünk szükségtelen reklámot, és maximum havonta egy levelet kézbesítünk e-mail címedre. Az adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk! Partnerünk a hírlevél adatok biztonságossá tételében: Salesautopilot

Elismerésünk

TOP 10 vendéglő Budapesten - a Magyar Konyha TOP10 Gasztrokalauz Budapest 2019/2020-as kiadványa alapján ;)

  • 2019 © Stelázsi Étterem Kft.

  • Kedvezményeink nem összevonhatóak.

  • Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER

A Stelázsi Étterem a Kés-Villa-Buda társulás tagja.

A Kés. Villa. Buda. célja, hogy összefogja az akár némiképp eltérő stílusú, de alapvetően az 1900-as évek eleji budai vendéglátás éttermi működése, filozófiája mentén gondolkodó helyeket. És szövetségbe rendezze őket. Tovább részletek >>