Asztalfoglalás | 1036 Budapest, Nagyszombat utca 3. | Tel: +361 631 3624
Asztalfoglalás | 1036 Budapest, Nagyszombat utca 3. | Tel: +361 631 3624
Ismét újdonsággal jelentkezik a Stelázsi Étterem! A Nudlibár után íme a gigantikus méreteiről híres Bécsi ajánlatunk!
HÚSOK:
VÁLASZTHATÓ KÖRETEK:
Állítsd össze saját kedvencedet!
HÁZILAG KÉSZÜLT BURGONYÁS NUDLI, A NAGYI RECEPTESKÖNYVÉBŐL: 2.490,- Ft
Választható mártások:
o Betyáros (gomba, hagyma, paprika, paradicsom, parasztkolbász)
o Pestos – parmezános (bazsalikom pestoval, tejszínnel, parmezán forgáccsal)
o Gombás – tejszínes (kevés fehérborral…)
o Hentes raguval (sonkával, csemege uborkával, füstölt szalonnával, hagymával)
o Négysajtos (trappista, chedar, kéksajt, parmezán)
o Milánói (paradicsom szósz, sonka, gomba, fokhagyma)
o Parajos - aszalt paradicsomos (kevés tejszínnel gazdagítva)
o Bakonyi (gombával, paprikás-tejfeles mártásban)
Húsok és más (12dkg)
o Vaslapon pirított csirkemell szeletek + 400,- Ft
o Rántott csirke falatok + 400,- Ft
o Fűszeres sertéstarja csíkok + 500,- Ft
o Rántott sertéstarja csíkok + 500,- Ft
o Kacsamell csíkok panco bundában + 700,- Ft
o Kacsamell csíkok roston sütve + 700,- Ft
o Sertés szűz falatok + 600,- Ft
o Lazacos + 1200,- Ft
o Roston sült harcsafilé + 700,- Ft
o Pirított pecsenyekacsamáj + 300,- Ft
o Grillezett kecskesajt (8dkg) + 900,- Ft
o Zöldség lepény + 400,- Ft
ÉDESEK: 990,- FT
Barackízzel, fahéjas morzsával
Mákkal, vörösboros szilvalekvárral
Diós, karamellás
|
Hármas ízelítő házi kenyérlepénnyelVálaszd ki három kedvencedet: köritett juhtúró; olívabogyó-pástétom; bazsalikompesto; kacsarilette; sajtkoktél |
|
Stelázsi válogatásKézműves füstölt húsok, parasztkolbász, sajtok |
|
"Sajt" |
|
Mézes-almás kecskesajt vaslapon sütve |
|
Juhtúrós sztrapacska tejföllel, szalonnapörccel |
|
Húsleves házi májgaluskával, zöldségekkel |
|
Tanyasi csibehúsleves csigatésztával, zöldségekkel, főtt csirkecombhússal |
|
Sajtkrémleves kukoricachipsszel(enyhén csípős) |
|
Tárkonyos borjúragu leves |
|
Zöldpestós, mozzarellás csirkemellfilébazsalikomos pestóval, mozzarellával töltött, vaslapon pirosra sütött csirkemellfilé, tejszínes, zöldfűszeres nudlival tálalva |
|
Vaslapon pirult csirkemellfilé cézársalátával |
|
Brassói egészben sült szűzpecsenye parasztosanparasztkolbász, gomba, hagyma, paprika, paradicsom, kockaburgonya |
|
Rántott csirkecombfilé burgonyapürével, házi kompóttal |
|
Vörösborban párolt szarvasszelet, aszalt szilvával, camembertes burgonyafánkkal |
|
Vaslapon pirított, főtt-füstölt csülök, juhtúrós sztrapacskával |
|
Borjúpörkölt juhtúrós sztrapacskával |
|
Harcsapaprikás túrós csuszával, tejföllel, szalonnapörccel |
|
Parajos, paradicsomos házi nudli erdei gombákkal, koktélparadicsommal, parmezánforgáccsal |
|
Mandulás bundában sült camembert sajt rizzsel, áfonyalekvárral |
|
RőzsesalátaRoppanós ízkavalkád rukkolával, jégsalátával, almával, sárgarépával, zellerrel, gombával, aszalt paradicsommal. Roppanós ízkavalkád rukkolával, jégsalátával, almával, sárgarépával, zellerrel, gombával, aszalt paradicsommal. Fehér balzsamecettel, olívaolajjal, parmezánnal gazdagítjuk, a tetejére ropogós szalmaburgonyát szórunk. |
Két fogás(leves+főétel vagy főétel+desszert) |
Három fogás |
Házi savanyúságok |
Friss salátáink |
|
Házi nudli -> nagyi baracklekvárjával, fahéjas édes morzsával |
|
Házi nudli -> mákkal, vörösboros szilvalekvárral |
|
Meggyes mascarponés somlói galuska |
Hírlevél témák: borvacsorák, események, hírek és megújulás. Nem küldünk szükségtelen reklámot, és maximum havonta egy levelet kézbesítünk e-mail címedre. Az adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk! Partnerünk a hírlevél adatok biztonságossá tételében: Salesautopilot
TOP 10 vendéglő Budapesten - a Magyar Konyha TOP10 Gasztrokalauz Budapest 2019/2020-as kiadványa alapján ;)
2019 © Stelázsi Étterem Kft.
1036 Budapest, Nagyszombat utca 3.
Kedvezményeink nem összevonhatóak.
Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER